Actueel

Hoe kom jij meer in je kracht te staan?

Wanneer twijfelde jij voor het laatst over je eigen kwaliteiten? Misschien bij het kiezen van de juiste studie, het solliciteren op een nieuwe baan, of toen je iets nieuws wilde proberen? Of misschien viel er iets tegen in je werk of privéleven en begon je te twijfelen of je het goed aangepakt had.

Het is heel gebruikelijk om op die momenten aan jezelf te twijfelen. Twijfels of je wel goed genoeg bent en of je over de juiste kwaliteiten beschikt om de nieuwe uitdaging aan te gaan. Misschien heb je wel een globaal idee wat je talenten zijn, maar weet je ze nog niet concreet te maken of te benoemen. Het feit dat iedereen uniek is, geeft aan dat iedereen over persoonlijke kwaliteiten beschikt. Het is de kunst om ze te ontdekken en er vervolgens naar te handelen.

Stel jezelf eens wat laagdrempelige vragen. Waar ben je heel goed in? Wat vond je als kind al leuk om te doen? Van welke activiteiten krijg je zoveel energie dat je ze ook zou doen als je er niet voor betaald kreeg? En ook een leuke: wat zeggen anderen over jouw kwaliteiten?

Om te ontdekken wat jouw kracht is, zijn er nog veel meer technieken die je hierbij helpen. Als gecertificeerd coach kan ik je begeleiden in het ontdekken van je talenten en hoe je dit kan vertalen naar je werk- of privéleven. In november, de #maandvanreflectie, zal ik door middel van gesprekken mensen begeleiden bij die eerste stap. Het wordt een gesprek met diepgang, want onder de oppervlakte komen vaak hele mooie dingen tevoorschijn. Ik help je graag verder!

Kom jij je kracht ontdekken? Maak een afspraak.