Over mij

Mijn naam is Corine Groenendijk-Jones en ik woon in Dirksland, te vinden op Goeree Overflakkee, het eiland van rust en ruimte. Na mijn studie logopedie ben ik korte tijd als logopedist werkzaam geweest. Als gevolg van arbeidskrapte was ik genoodzaakt om een andere wending aan mijn loopbaan te geven.

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik de switch gemaakt naar de Rabobank. Binnen de Rabobank heb ik 7 jaar als leidinggevende gewerkt. In deze rol werd het mij steeds duidelijker dat het coachen van mensen mij energie en plezier opleverde.

Het coachen van mensen in deze functie was echter geen dagtaak en dat is wel wat ik wilde. Dit samen met de volgende quote “Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken” (Confucius), heeft ervoor gezorgd, dat ik ben gaan ondernemen. Sinds 1 juli 2010 ben ik met veel enthousiasme, betrokkenheid en plezier vanuit Groenendijk Coaching (voorheen Groenendijk Coaching & Training) als coach aan de slag gegaan en heb daarmee mijn droom(baan),waarin mijn kwaliteiten het beste tot uiting komen.

Ik werk en leef vanuit de volgende waarden: enthousiasme, openheid, vertrouwen en vrijheid.

Om mij als coach te professionaliseren heb ik de Post HBO opleiding tot loopbaancoach bij Adviesbureau Hoogendijk – nu Vista Nova – gevolgd en aangevuld met de NLP Practioner- en NLP Master opleiding, Master Teacher opleiding en de Opleiding Transactionele Analyse.

Opdrachtgevers

Wij werken voor diverse opdrachtgevers in de regio Zuidwest-Nederland. Hieronder vindt u een aantal van onze opdrachtgevers.

Organisaties zoals: Gemeentes (Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Voorne Aan Zee ), Oost West Wonen, Rabobank (regio Midden en Zuid),SOPOGO, Stichting Zuidwester en particulieren.