Actueel

Groenendijk Inspiratiedag 18 september 2018

Tussen 2011 t/m 2014 heeft Groenendijk Coaching diverse succesvolle inspiratiedagen georganiseerd. En in de tussentijd is er regelmatig gevraagd: Wanneer organiseer je weer zo’n leuke dag?
Het antwoord is: dinsdag 18 september 2018. Op deze dag vindt de Inspiratiedag “Balance is the key to life” plaats op de super inspirerende locatie: Hoeve Korsteart in Goedereede.

Op deze inspiratiedag komen alle elementen van “Balance is the key to life” bij elkaar: je kunt de hele dag genieten van: interessante lezingen, kennismaken met de dialoog als gespreksvorm, interactief bezig zijn, ontmoeten, onthaasten, netwerken, inspiratie opdoen etc. Een compleet programma dus voor een “get inspired “ gevoel!


Wat je ook gaat meenemen aan inzichten van deze dag, je zult echt een Me Time EXPERIENCE gaan beleven. Met lezingen van Corine Groenendijk en Annita van den Ouden. En Anezka van de Weg, die ons laat kennismaken met de Dialoog tijdens de plenaire sessies. Grote kans dat je allerlei bekende gezichten tegen komt, die de afgelopen jaren een workshop “Merk Ik” hebben gevolgd of bij een inspiratiedag van Groenendijk zijn geweest.

Programma ”Balance is the key to life” Inspiration Event

Op dinsdag 18 september 2018 start het programma om 10.00 uur, de deur staat open van af 9.30 uur. Je bent van harte welkom!

Locatie: 
De Schuilhut bij Hoeve Kortstaert in Goedereede

10.00 – 12.30 uur
– Kennismaken
– Lezing door Corine Groenendijk Titel “Van baan naar DROOMbaan” Eigenaar van Groenendijk Coaching ( zie achtergrond lezing verderop in het programma)
– Wandeldialoog “Never let go of your dreams”, verzorgt door Anezka van de Weg (oprichster van Stichting Goes in Dialoog en als freelancer actief onder het label Zin.Expert}

Op een bijzondere wijze begeleid Anezka de deelnemers om met elkaar al wandelend in gesprek te gaan. In steeds wisselende tweetallen ontmoet je elkaar in de prachtige tuin van Hoeve Kortstaert en wisselt aan de hand van prikkelende vragen je ervaringen en gedachtenspinsels uit omtrent bovenstaand thema.

Bereid je voor op een indrukwekkende kennismaking met deze unieke gespreksformule, waarbij gelijkwaardigheid en reflectie centraal staan, een prachtige ervaring voor diepgang van de thema’s van deze Inspiratiedag!

– Me time

12.30 – 14.00 uur
Een uitgebreide lunch in buffetvorm in de keuken van Hoeve Kortstaert, waar Marijk Seip de scepter zwaait en heerlijke gerechten voor ons heeft klaargemaakt.

14.00 – 16.30 uur
– Lezing door Annita van den Ouden Titel “Het komt goed”….in balans na verlies” Eigenaar van JANS Office Support ( zie achtergrond lezing verderop in het programma)

– Groepsdialoog “In balans na verlies”
In groepsvorm gaan we wederom in gesprek. Met de methodiek van de dialoog als basis, delen we ervaringen en krijgen we nieuwe inzichten over hoe we om kunnen gaan met verlies. Een intiem gesprek, waarbij je even helemaal jezelf in al je kwetsbaarheid mag zijn en de ander zult ontmoeten. Anders dan bij een wandeldialoog kent een groepsgesprek een heel eigen dynamiek. Juist door te luisteren kom je op nieuwe en inspirerende inzichten en ervaar je de ontmoeting op een verassend inspirerende manier!

– Me time

16.30 – 17.00 uur
– Vrij podium

17.00 uur Einde

HET PROGRAMMA IS ONDER VOORBEHOUD, DIT KAN ALTIJD DOOR OMSTANDIGHEDEN VERANDEREN

Locatie:
Hoeve Kortstaert, Oostdijkseweg 39,3252 LL Goedereede

Prijs:
149.50 euro p.p.

Donatie goede doelen:
– 5% van de omzet gaat naar het Nationaal MS Fonds
– 5% van de omzet gaat naar de Bas Stichting

Aanmelding:
Kan via info@groenendijkcoaching.nl. Je aanmelding is compleet als jouw betaling ontvangen is.

Achtergrond lezing “van baan naar DROOMbaan” door Corine Groenendijk
Corine neemt je mee in haar persoonlijk reis van een goed betaalde baan in de financiële sector naar een succesvol eigen bedrijf, Een avontuur van je dromen leven, nieuwe ontmoetingen, keuzes maken en weer nieuwe keuzes maken, vallen en opstaan en vooral weer doorgaan, successen vieren, veel plezier hebben, nieuwe produkten ontwikkelen en constant in beweging blijven om toch vooral onderscheidend en vernieuwend te zijn en te blijven. En nog zo veel meer …….

Dit alles binnen de context van de start up van haar onderneming in crisistijd (2010), haar partner Sjaak, die sinds 1997 een chronische ziekte heeft (MS) en een nu tiener dochter.

Hoe krijg je balans in je prive-werk leven? Als ervaringsdeskundige neemt Corine je graag mee in haar verhaal.

Achtergrond lezing Annita van den Ouden
Annita heeft haar zoon Bas verloren in 2010 door de ziekte juveniele dermato myositis. Op een hele persoonlijke en inspirerende manier geeft Annita inkijk in haar proces van beleven van haar gevoelens van voor, tijdens en na het stellen van de voor Bas fatale diagnose tot aan het overlijden van Bas toe. Een nachtmerrie van totale ontkenning, apathie, hopen, diepe dalen, rouwen, gezin, rol moeder en het leven weer oppakken. Naast moeder is Annita ook eigenaar van haar eigen bedrijf Jans Office Support. En samen met haar man zijn zij de aanjagers van de BASstichting, waarvan het doel is om geld bijeen te brengen teneinde het onderzoek naar de ziekte juveniele dermatomyositis te ondersteunen en om meer bekendheid te geven aan deze ziekte.

Hoe kom je in balans na verlies? Als ervaringsdeskundige neemt Annita je graag mee in haar verhaal.

Achtergrond gespreksformule van de Dialoog door Anezka van de Weg
Ben jij inmiddels ook zo nieuwsgierig geworden naar wat werkt in plaats van wat mislukt?

Precies die vraag bracht Anezka van de Weg als organisatie-antropoloog en loopbaanadviseur op het spoor van de dialoog. Door samen te onderzoeken wat wel werkt en wat echt belangrijk is, ontdekken we nieuwe oplossingen en kansen. Want juist die ontwapenende ontmoetingen tussen mensen brengen verrassende inzichten en nieuw perspectief.

Benieuwd naar wat de dialoog jou kan brengen? Meld je dan aan voor de Groenendijk Inspiratiedag 2018, waar Anezka als ervaren gespreksleider van Stichting Goes in Dialoog en Zin.Expert jou de kracht van de dialoog laat beleven.