Actueel

Week van de loopbaan

Wat is de Week van de Loopbaan? De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc, dé beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches. Wanneer is de week van de Loopbaan? Van 19 tot en met 25 september.

Groenendijk Coaching is de enige deelnemer op Goeree Overflakkee. Met welke vragen kan ik terecht? Loopbaanvragen zijn heel persoonlijk maar je kunt denken aan vragen als:
• Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe?
• Welke werk(voor)waarden zijn voor mij belangrijk?
• Wat doe ik goed en wil ik behouden?
• Wat kan beter en wil ik ontwikkelen?
• Ik ben (door reorganisatie) mijn baan verloren. Hoe pak ik het vinden van een nieuwe baan aan?
• Op zoek naar een baan? Je bent niet de enig! Hoe maak je het verschil ten opzichte van die ander? Etc.

Groenendijk Coaching nodigt je uit voor een, kosteloos, informatief gesprek. Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar of te bellen naar 06 44 22 25 05. Bij het maken van de afspraak hoor ik graag vooraf welk onderwerp je wilt bespreken. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan! Vol = vol dus mail of bel nu alvast voor het maken van een afspraak!