Het Merk Ik 2.0

Ontwikkeld voor

Iedereen die wil onderzoeken wat zijn/haar kwaliteiten zijn en een  Merk IK wil neerzetten. Tijdens de ééndaagse workshop ‘Het Merk Ik 2.0’ krijg je een helder beeld van jouw kernkwaliteiten  en leer je deze bewuster uit te stralen en dus in te zetten bij potentiële werkgevers, klanten of  groot publiek. Personal Branding, een investering in jezelf.

Doel

(H)erkenning van je kwaliteiten, meer zelfinzicht!  In de workshop Personal Branding: Het merk “IK” werk je vooral aan het helder krijgen van jouw kwaliteiten, om daarna jouw kwaliteiten in een eigen Merk IK te vertalen. Verder onderzoek je wat jouw persoonlijke waarden zijn in leven/werk.

Wanneer het Merk IK 2.0?

Vind je het belangrijk om meer vanuit je kwaliteiten, persoonlijke waarden te leven/werken, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat deze precies zijn?

En misschien heb je wel een idee, maar vind je het lastig om dit uit te dragen en ervoor te gaan staan? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Resultaat

Aan het eind van de workshop heb je helder wat je kwaliteiten zijn en hoe je dat kunt uitdragen. Je zet jezelf beter in de markt en zorgt ervoor dat je kwaliteiten herkend worden. In deze workshop ontwikkel je een authentieke en geloofwaardige manier om je meerwaarde en je kwaliteiten naar voren te brengen. Je laat je omgeving zien waar je voor staat. Om jou kunnen ze niet meer heen!

Investering

Kosten: € 395 (inclusief koffie/thee en luxe driegangen lunch).
Datum: donderdag 19 maart, woensdag 22 april, donderdag 28 mei en donderdag 25 juni

Locatie: Hoeve Kortstaert in Goedereede.
Inloop vanaf 9.30 uur. Einde dag rond 17.00 uur.

Inschrijving via het contactformulier.