Het Merk Ik 2.0

Korte omschrijving

Tijdens de training ‘merk IK 2.0’ leer je jezelf beter kennen, leer je om je kwaliteiten bewuster uit te stralen: je eigen brand te ontwikkelen. En jezelf te positioneren en profileren. Je gaat ontdekken waar je nu echt voor staat en waar je voor wilt gaan. Het maximaal aantal deelnemers is 6. Binnen een veilige setting met gelijkgestemden ga je aan de slag om jouw merk IK 2.0 te creëren. Personal Branding: een investering in jezelf!

Doel

(H)erkenning van je kwaliteiten, meer zelfinzicht!  In de workshop Personal Branding: Het merk “IK” werk je vooral aan het helder krijgen van jouw kwaliteiten, om daarna jouw kwaliteiten in een eigen Merk IK te vertalen. Verder onderzoek je wat jouw persoonlijke waarden zijn in leven/werk.

Wanneer het Merk IK 2.0?

Vind je het belangrijk om meer vanuit je kwaliteiten, persoonlijke waarden te leven/werken, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat deze precies zijn?

En misschien heb je wel een idee, maar vind je het lastig om dit uit te dragen en ervoor te gaan staan? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Resultaat

Aan het eind van de workshop heb je helder wat je kwaliteiten zijn en hoe je dat kunt uitdragen. Je zet jezelf beter in de markt en zorgt ervoor dat je kwaliteiten herkend worden. In deze workshop ontwikkel je een authentieke en geloofwaardige manier om je meerwaarde en je kwaliteiten naar voren te brengen. Je laat je omgeving zien waar je voor staat. Om jou kunnen ze niet meer heen!

Investering

Kosten: € 500 (inclusief koffie/thee/water en lunch).
Datum:  op aanvraag

Locatie: Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Ossehoek 1, 3253 MH Ouddorp.
Inloop vanaf 9.30 uur. Einde dag rond 17.00 uur.

Maximaal 6 deelnemers

Inschrijving via het contactformulier.