Actueel

10 jaar Groenendijk Coaching

Wow!! …….. 10 jaar Groenendijk Coaching, 10 jaar ondernemerschap
Op 9 juni 2010 heb ik mijzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Eerlijk gezegd stond ik er niet zo bij stil. Tien jaar geleden was ik druk bezig met ontdekken, plannen maken en avonturieren. De aanloop van dit avontuur is 12 jaar geleden begonnen in mijn zoektocht naar meer balans in werk en privé. Toen ik in de wachtruimte van Marcella Kerbusch (psycholoog) de volgende quote van Confucius tegenkwam “Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”.
En ik besef me nu des te meer, dat deze quote de start van mijn carrièreswitch is geweest. Resulterend in een mooi bedrijf wat nu dus 10 jaar actief in de markt is op het gebied van: #loopbaancoaching #personal branding #persoonlijk leiderschap #arbeidsmarktklaartrajecten #communicatietrainingen.
En vandaag realiseer ik me ook, dat ik eigenlijk nog steeds hetzelfde doe met één verschil, dat mijn tempo enigszins aangepast is ?. Ik ben met Groenendijk Coaching gestart in tijden van economische crisis. En door de coronacrisis staat mijn ondernemersmodus weer volledig aan. In andere tijden moet je tenslotte hervormen #wendbaarzijn #onlinecoaching.
Wat ik me nog meer realiseer is, dat ik enorm dankbaar ben voor de support en het vertrouwen vanuit privé, het vertrouwen van mijn opdrachtgevers (zakelijk en particulier) en de ontelbare mooie ontmoetingen en dito gesprekken van de afgelopen jaren.

Uiteraard sta ik nog stil bij de verjaardag van Groenendijk Coaching, in klein comité, waarbij ik terugblik, maar ook vooruitkijk. Ik ben benieuwd, wat de toekomst gaat brengen. Wat ik heel zeker weet: the future is personal development.
Live your FULL potential!

Zonnige groet,
Corine Groenendijk-Jones